Τρίτη, 21 Απριλίου 2009

Φωλίτσες κοκκινιστού


Υλικά:

1/2 κιλό περίπου μοσχάρι
10-12 φωλιές φιδέ
ντομάτες
1 κρεμμύδι
κίτρινο τυρί
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Μαγειρεύουμε το μοσχάρι κοκκινιστό. Βάζουμε τις φωλιές του φιδέ σ' ένα καλά λαδωμένο ταψί και τις λαδώνουμε πολύ καλά κι από πάνω για να μην ξεραθούν. Τις ψήνουμε 5-10 λεπτά στο φούρνο. Γεμίζουμε τις φωλιές με μικρές μπουκιές κοκκινιστού και περιχύνουμε με τη σάλτσα του κοκκινιστού. Σκεπάζουμε τις φωλιές με φέτες από κάποιο μαλακό κίτρινο τυρί κι από πάνω με μια ροδέλα ντομάτας. Ξαναβάζουμε στο φούρνο για 5-10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί. Μπορείτε να το συνοδέψετε με πουρέ μελιτζάνας. Η συνταγή είναι ιδανική, αν μας έχει περισσέψει κοκκινιστό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι φωλιές τρώγονται, γιατί τις φαντάζομαι πολύ ξερές!

nosyparker είπε...

Οι φωλιές τρώγονται. Αρχικά ψήνονται για να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μη διαλυθούν κι έπειτα περιχύνονται με αρκετή σάλτσα για να μαλακώσουν. Δεν είναι καθόλου ξερές, φτάνει να μην ξεπεράσουμε τα 10 λεπτά στο ψήσιμο.

cook είπε...

φανταζομαι οτι και με φυλλο κανταιφι θα γινεται?

nosyparker είπε...

Υποθέτω πως δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片