tag:blogger.com,1999:blog-2752361362997328706.post6092501273837551188..comments2023-10-25T19:06:27.994+03:00Comments on Nosy-Νοστιμιές: ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΟΥΣΑΚΑnosyparkerhttp://www.blogger.com/profile/05485495944758028090noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2752361362997328706.post-23636316440328728842008-01-08T18:43:00.000+02:002008-01-08T18:43:00.000+02:00Nosy, as you asked, I published on my blog my Tira...Nosy, as you asked, I published on my blog my Tiramisu recipe <BR/>CiaoAlessandrahttps://www.blogger.com/profile/08456522254682516855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752361362997328706.post-66226245143367365872008-01-08T13:48:00.000+02:002008-01-08T13:48:00.000+02:00Τη δεύτερη μέρα το φαγητό ήταν ακόμα πιο νόστιμο. ...Τη δεύτερη μέρα το φαγητό ήταν ακόμα πιο νόστιμο. Γενικά πρέπει να "κάτσει" λίγες ώρες για να σφίξει. <BR/><BR/>ΥΓ Ξέχασες τα γράψεις σε ποια φάση μπαίνει το σκόρδο. Εγώ το πασπάλισα πάνω από τον μπακαλιάρο (σε σκόνη, γιατί είχα ξεμείνει) κι έριξα και λίγο πάνω από τη μπεσαμέλ.nosyparkerhttps://www.blogger.com/profile/10000728264540077107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752361362997328706.post-70906762159176322372008-01-07T20:17:00.000+02:002008-01-07T20:17:00.000+02:00xeromai pou sas arese!!xeromai pou sas arese!!brexianshttps://www.blogger.com/profile/08459318879386205924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752361362997328706.post-46437784313643748242008-01-07T03:07:00.000+02:002008-01-07T03:07:00.000+02:00Ο μπακαλιάρος μουσακάς ήταν ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΣ! Τα υλικ...Ο μπακαλιάρος μουσακάς ήταν ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΣ! Τα υλικά έδεσαν τέλεια, αλλά παρέλειψα την κρέμα γάλακτος γιατί μου φάνηκε υπερβολική. Επίσης έβγαλε λίγο παραπάνω λάδι απ' ότι περίμενα, ίσως την επομένη να ψήσω τις μελιτζάνες στο γκριλ αντί να τις τηγανίσω. Μήτσε, σ' ευχαριστουμε για τη συνταγή, ήταν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα! ;-)nosyparkerhttps://www.blogger.com/profile/10000728264540077107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752361362997328706.post-62677379738996263502008-01-04T14:34:00.000+02:002008-01-04T14:34:00.000+02:00Sure, I want to try your recipeThe first I want to...Sure, I want to try your recipe<BR/>The first I want to try is felafel http://nosyparker-mageiremata.blogspot.com/2007/02/blog-post_18.html<BR/>I will prepare it as soon as I can go to the market (now it's snowing and I don't want to exit form home) and buy ρεβύθια.<BR/>I don't know their name in english. In italian they are Fave.<BR/>If you like you can visit my blog http://alessandra-appuntisparsi.blogspot.com/.<BR/>It's in italian but you can see the pictures.Alessandrahttps://www.blogger.com/profile/08456522254682516855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752361362997328706.post-40900718971886141042008-01-04T10:54:00.000+02:002008-01-04T10:54:00.000+02:00Καλή χρονιά :-)Καλώς ήρθες, alessandra, ελπίζω να ...Καλή χρονιά :-)<BR/>Καλώς ήρθες, alessandra, ελπίζω να δοκιμάσεις και κάποιες από τις συνταγές μας.<BR/><BR/>Μήτσε, λέω να το κάνω το φαγητό την Κυριακή.nosyparkerhttps://www.blogger.com/profile/10000728264540077107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752361362997328706.post-39959345647842757292008-01-03T18:30:00.000+02:002008-01-03T18:30:00.000+02:00γεια σου. καλη χρονιαειμαι ιταλιδα και μιλω πολυ π...γεια σου. καλη χρονια<BR/>ειμαι ιταλιδα και μιλω πολυ πολυ λιγο ελλινικα.<BR/>I can read greek more then I can speak it or write it<BR/>your blog is very nice and I use it to study greek!Alessandrahttps://www.blogger.com/profile/08456522254682516855noreply@blogger.com