Σάββατο 25 Ιουνίου 2011
Παγωτo-μπισκότο
Υλικά:
2 πακέτα πτι-μπερ ολικής με μαύρη σοκολάτα
1 κουτί ζαχαρούχο
1 φυτική morfat
Εκτέλεση:
Σ' ένα ορθογώνιο τάπερ (ή ταψάκι ή πυρέξ) στρώνουμε 1 πακέτο μπισκότα με την σοκολατένια πλευρά προς τα κάτω. Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο με τη morfat μέχρι να αφρατέψει και απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκοτα, με τη σοκολατένια πλευρά προς τα πάνω. Το αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει (2-3 ώρες είναι αρκετό) και κόβουμε ανάμεσα στα μπισκότα. Βγάζουμε τα κομμάτια με σπάτουλα. Τρώγεται με το χέρι. Τα παιδιά θα το λατρέψουν.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
6 σχόλια:
Πάντα ευπρόσδεκτο το παγωτάκι!!!
Τέλειο ακούγεται!
Αλλά κάτι άσχετοι σαν κι εμένα με τις ζαχαροπλαστικές χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες.Την morfat την χτυπάς με το ζαχαρούχο σε μορφή σκόνης ή αφού πρώτα την φτιάξεις με κανονικό γάλα;
Η morfat είναι έτοιμη φυτική σαντιγύ σε τενεκεδένιο κουτάκι. Την παίρνεις έτσι όπως είναι και τη χτυπάς με το ζαχαρούχο. Δεν προσθέτεις τίποτα άλλο.
Ok!Γιατί εγώ βρήκα φυτική morfat σε μορφή σκόνης.
Θενξ!
Αργά το ανακάλυψα το μπλογκ σου (αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λένε)
Εύγε πάντως για τις συνταγές - φαίνονται υπέροχες
molis to dokimasa.....teleio....synxarhthria ston/sthn efeyreth ayths ths syntaghs.....
Δημοσίευση σχολίου