Υλικά: (για 2 ταψιά φούρνου)
1 κούπα γάλα
1 κούπα σπορέλαιο
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
350-400 γρ. φέτα ή κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας
ρίγανη
Εκτέλεση:
Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε το γάλα, το σπορέλαιο και το τυρί τριμμένο κι έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι όλο μαζί. Πλάθουμε μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στο χέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα, για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου