Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009
Κοτόσουπα με καρότο
Υλικά: (4 μερίδες)
4 μπούτια φιλέτο
2 μέτριες πατάτες
2 καρότα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
αλατοπίπερο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τα μπούτια του κοτόπουλου και συνεχίζουμε το σωτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αρκετό νερό. Τρίβουμε το καρότο, κόβουμε τις πατάτες και τα προσθέτουμε στη σούπα μόλις πάρει βράση. Όταν το κοτόπουλο έχει μαλακώσει, αλατοπιπερώνουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου