Υλικά:
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
100 γρ. βιτάμ
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
Για τη γέμιση:
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα2 φλιτζάνια γραβιέρα τριμμένη
λίγη φέτα (προαιρετική)
μοσχοκάρυδο
πιπέρι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σ΄ένα κατσαρολάκι αχνίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τη φέτα (αν θέλουμε) και 1 πρέζα μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε καλά και στο τέλος προσθέτουμε την υπόλοιπη γραβιέρα. Ριχνουμε το μίγμα στη βάση της τάρτας (η οποία πρέπει να έχει κρυώσει), το απλώνουμε να πάει παντού και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου