Για τη βάση της τάρτας, ακολουθούμε τη βασική συνταγή για τάρτα
Υλικά για τη γέμιση:
100 γρ. καλαμπόκι
2 πιπεριές (κόκκινη και κίτρινη)
1 μεγάλη ντομάτα
1 κρεμμύδι
λίγη φέτα (ή άλλο τυρί)
1 αυγό
ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τα λαχανικά να σωταριστούν κι έπειτα ρίχνουμε τη ντομάτα τριμμένη και τη χυμό της. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε το αυγό και τρίβουμε το τυρί. Τα προσθέτουμε στο μίγμα λαχανικών κι αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε το μίγμα σε όλη την επιφάνεια της βάσης τάρτας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου