12-16 κοπανάκια κοτόπουλου (το κάτω μέρος από το μπουτάκι)
3 κουτ. της σούπας σόγια σος
3 κουτ. της σούπας μέλι
3 κουτ. της σούπας μπαλσάμικο
3 κουτ. της σούπας μουστάρδα
ξύσμα και χυμός από 2 πορτοκάλια
1 κουτ. του γλυκού κύμινο
1 κουτ. του γλυκού κόλιαντρος
4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
θυμάρι
ρίγανη
αλάτι
σουσάμι
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ, εκτός από το σουσάμι, περιχύστε τα κοπανάκι και αφήστε τα να μαριναριστούν για 3-4 ώρες. Βάλτε τα σε ένα ταψί με την μαρινάδα, ρίξτε από πάνω το σουσάμι και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 50 λεπτά – 1 ώρα. Πασπαλίστε με την φρέσκια ρίγανη και σερβίρετε.
Πηγή: Γατόσπιτο
1 σχόλιο:
Φαίνονται πολύ λαχταριστά!
Δημοσίευση σχολίου