- 1/2 ΚΙΛΟ ΓΑΒΡΟΣ
- 1/2 ΚΙΛΟ ΣΑΡΔΕΛΑ ΧΟΝΤΡΗ
- 1/2 ΚΙΛΟ ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ
- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 2 ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
- ΡΙΓΑΝΗ
- ΠΙΠΕΡΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 1 ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ 1,5 ΛΙΤΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ.
- ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΨΑΡΙΑ.
- ΑΛΑΤΙ ΨΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
- ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΚΑΝΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΥΠΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΥΓΡΑ.
- ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ.
- ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΤΑ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ.
- ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΥΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΒΕΙΟ!
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΥΖΟ Η ΡΑΚΙ Η ΤΣΙΠΟΥΡΟ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου