Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2007

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΣ ΓΙΑ ΟΥΖΟ!!

ΥΛΙΚΑ
  1. 1/2 ΚΙΛΟ ΓΑΒΡΟΣ
  2. 1/2 ΚΙΛΟ ΣΑΡΔΕΛΑ ΧΟΝΤΡΗ
  3. 1/2 ΚΙΛΟ ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ
  4. 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
  5. 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
  6. 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  7. 2 ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
  8. ΡΙΓΑΝΗ
  9. ΠΙΠΕΡΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ
  10. 1 ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ 1,5 ΛΙΤΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  • ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΨΑΡΙΑ.
  • ΑΛΑΤΙ ΨΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
  • ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΚΑΝΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΥΠΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΥΓΡΑ.
  • ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ.
  • ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΤΑ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ.
  • ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΥΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΒΕΙΟ!

ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΥΖΟ Η ΡΑΚΙ Η ΤΣΙΠΟΥΡΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: