Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009

Σαλάτα παντζάρι με γιαούρτι


Υλικά:


500 γρ. παντζάρια βρασμένα (χωρίς τα φύλλα)

½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο

250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

150 γρ. μαγιονέζα

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1-2 σκελίδες σκόρδο

1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα



Εκτέλεση:


Κόβουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο σκεύος σερβιρίσματος. Αναμιγνύουμε στο μπλέντερ όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα καρύδια. Σκεπάζουμε τα παντζάρια με το dressing και στολίζουμε με τα καρύδια.



1 σχόλιο:

ittytti είπε...

Πολύ νόστιμη αν και την έκανα χωρις μαγιονέζα!