Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

Πατατοσαλάτα


Υλικά:

3-4 μεγάλες πατάτες
1 κρεμμύδι
αγγουράκια πίκλες
κάπαρη
πιπέρι

Για το dressing:

ελαιόλαδο
μουστάρδα
χυμός λεμόνι

Εκτέλεση:

Κόβετε τις πατάτες σε κύβους και τις βράζετε. Αφήνετε να κρυώσουν καλά. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τις πίκλες και τα αναμειγνύετε με τις πατάτες. Προσθέτουμε την κάπαρη και το πιπέρι. Περιχύνουμε με το dressing. Αν θέλετε, προσθέτε και λίγη μαγιονέζα. Το αλάτι είναι προαιρετικό.

1 σχόλιο:

eleni είπε...

Η πατατοσαλάτα πάντα είναι μια από τις σαλάτες που αγαπώ ιδιαίτερα...και αυτή με την κάπαρη και τις πίκλες πρέπει να είναι πολύ νόστιμη....