Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Ομελέτα φούρνου


Υλικά:

2-3 μέτριες πατάτες
5 αυγά
αλατοπίπερο
& ό,τι άλλο θέλετε

Εκτέλεση:

Κόβετε τις πατάτες και τις βάζουμε σ' 'ενα λαδωμένο ταψάκι. Τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν μέχρι να ροδίσουν. Δοκιμάστε να τις τρυπήσετε μ' ένα πηρούνι, για να βεβαιωθείτε ότι ψήθηκαν. Χτυπάμε τ' αυγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ό,τι άλλο υλικό θέλουμε στην ομελέτα. Ρίχνουμε το μείγμα της ομελέτας πάνω από τις πατάτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά, μέχρι η ομελέτα να φουσκώσει και να πάρει χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: