Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Lemon Pie της τεμπέλας



Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα digestive ή πτι-μπερ ή Μιράντα 

1 βιτάμ
1 κουτί ζαχαρούχο *
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2%
ο χυμός από 3-4 λεμόνια (αν το θέλετε πιο ξινό βάλτε 5)

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα μπισκότα, λιώνουμε τη μαργαρίνη και τα ανακατεύουμε καλά, να γίνει ομοιογενές το μίγμα. Στρώνουμε τη βάση με τα μπισκότα σε μια φόρμα για τάρτες ή σε ταψάκι. Σ' ένα μπωλ, ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο (με σύρμα, δεν χρειάζεται χτύπημα) και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Μπορεί το μίγμα να φαίνεται νερουλό στην αρχή, αλλά αφού μπει το λεμόνι, αρχίζει και σφίγγει. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση μπισκότων και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.


* Δοκιμάστε αρχικά να βάλετε μόνον ένα κουτί ζαχαρούχο κι αν δεν σας φαίνεται αρκετά γλυκιά η κρέμα, προσθέστε και δεύτερο ή όση ποσότητα απ' το δεύτερο κουτί θέλετε.

4 σχόλια:

Εφη είπε...

Λεμονογλυκάκι και να πούμε όχι??
Δεν γίνεται!

Katerina είπε...

Πολύ εύκολο και νόστιμο!!


καλημέρα

manousina είπε...

Πανεύκολο, γίνεται στο τσακ μπαμ!!!!

Leigh-Cheri είπε...

Η πιο νόστιμη και εύκολη λύση όταν έχεις καλεσμένους!
....Και ο ευκολότερος τρόπος να προσθέσεις κιλά στον εαυτό σου.Δύσκολο να αντισταθείς να μην το φας όταν το έχεις στο ψυγείο σου.
Πολύ ωραίο!