Υλικά:
1/2 κιλό κιμά από κοτόπουλο
1 φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
100 γρ. φέτα
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά ξερή μέντα
1 κουταλιά
1 κουταλιά ξύδι
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
1. Τρίβουμε το κρεμμύδι, λιώνουμε τη φέτα με το πηρούνι και ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά, εκτός από το αλεύρι.
2. Αφήνουμε το μίγμα 1 ώρα στο ψυγείο.
3. Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
4. Τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (αν έχουμε φριτέζα ακόμα καλύτερα) και μόλις τους βγάλουμε από τη φωτιά, τους αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιτό λάδι.
Πηγή: Περιοδικό Vita, τεύχος Μαΐου 2006
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου