Κυριακή, 15 Απριλίου 2007

Κοτοκεφτέδες με μέντα

Υλικά:
1/2 κιλό κιμά από κοτόπουλο
1 φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
100 γρ. φέτα
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά ξερή μέντα
1 κουταλιά
1 κουταλιά ξύδι
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση:
1. Τρίβουμε το κρεμμύδι, λιώνουμε τη φέτα με το πηρούνι και ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά, εκτός από το αλεύρι.
2. Αφήνουμε το μίγμα 1 ώρα στο ψυγείο.
3. Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
4. Τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (αν έχουμε φριτέζα ακόμα καλύτερα) και μόλις τους βγάλουμε από τη φωτιά, τους αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιτό λάδι.


Πηγή: Περιοδικό Vita, τεύχος Μαΐου 2006


Δεν υπάρχουν σχόλια: