Υλικά:
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα στα δύο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 φρέσκα βερίκοκα
1 φλιτζάνι χυμός ανάμικτος (πορτοκάλι-μήλο-βερίκοκο)
1 κουταλάκι μηλόξυδο
1 ½ κουταλάκι τζίντζερ
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο στο οποίο έχουμε ρίξει τζίντζερ. Βάζουμε 1 κουταλιά από αυτό το μίγμα και μισό βερίκοκο σε κάθε κομμάτι στήθους και τα τυλίγουμε. Ψήνουμε σε αντικολλητικό σκεύος για 15 λεπτά γυρίζοντας 1-2 φορές το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε το χυμό με το υπόλοιπο τζίντζερ, περιχύνουμε το κοτόπουλο και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα για 5-10 λεπτά ακόμα.
7 σχόλια:
ti les logo epoxis to fresco verrikoko na to alaxw me jerw?
Μάλλον θα πρέπει να το μουλιάσεις πρώτα σε κάτι για να μαλακώσει. Σε μαυροδάφνη ίσως ή σε μπράντυ;
Τώρα που το καλοσκέφτομαι, καλύτερα να μαλακώσεις τα βερίκοκα στον χυμό.
EXW MALAKWMENA SE TSIPOYRO.
NA TO ME8YSOYME KAI LIGO
χαχαχαχα είσαι απίστευτος μιλάμε!!!
ΥΓ Πάω τώρα να φτιάξω τορτελλίνι με σολωμό
apo genisimioy mou san ton ovelix epesa stin marmita!!
etoimasou gia mikra siggrafi epi ikonwn 8a lavete mail...
Δημοσίευση σχολίου