Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2007

Ρύζι με μοσχαράκι, σταφίδες και μανιτάρια

Υλικά:
ρύζι
μοσχαρίσιο κρέας
σταφίδες
μανιτάρια κανέλα
λίγο σαφράν (κρόκος)
αλατοπίπερο
κουκουνάρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
1. Βράζουμε το μοσχάρι και έπειτα το ρύζι στο ζωμό του κρέατος.
2. Προς το τέλος ρίχνουμε τις σταφίδες μέσα στο ρύζι που βράζει μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα τα μανιτάρια.
3. Κόβουμε το μοσχαράκι σε μικρά κομμάτια και το ανακατεύουμε με το ρύζι.
4. Προσθέτουμε λίγη κανέλα, σαφράν, κουκουνάρι (αν θέλουμε) και αλατοπίπερο και το φαγητό μας είναι έτοιμο.


* Η συνταγή είναι ιδανική σε περίπτωση που μας έχει περισσέψει λίγο μοσχάρι από άλλο γεύμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: