Πέμπτη 14 Μαΐου 2009
Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας
Υλικά:
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
ελαιόλαδο
1 μικρή κρέμα γάλακτος
μουστάρδα
λευκό κρασί
μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε νερό, αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Όταν έχει πιει σχεδόν τα υγρά του, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και όση μουστάρδα θέλουμε, ανάλογα πόσο έντονη γεύση μας αρέσει να έχει η κρέμα. Ρίχνουμε και το μαϊντανό ψιλοκομμένο κι είναι έτοιμο. Σερβίρουμε πάνω σε πιτούλες με ρύζι ή ταλιατέλες και μανιτάρια πλευρότους.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
6 σχόλια:
Αγαπημένη συνταγή!
Ωραίο ήταν. Την έκανα πριν λίγες ώρες. Στο σιγοβράσιμο αφήστε το αρκετή ώρα.
SAS STA SISTINO ANEPIFILAKTA...
IDIKA ME RIZI K MANITARIA..
KATAPLIKTIKA
Αχ παιδιά! Ωραίο ακούγεται, αλλά εδώ και ένα χρόνο που είμαι εκτός Ελλάδας το μόνο που δεν μου έχει λείψει είναι το κοτόπουλο! Το έχω φάει σε όλες τις μορφές. Μόνο αυτή η συνταγή μου λείπει για να με αποτελειώσει!!!
Γεια σου Nosaki:-)
Με ταλιατέλες. Υπέροχο...
ΤΕΛΕΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΥΝΑΜΑ
Δημοσίευση σχολίου