Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009
Chili con Carne
Υλικά:
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
500 γρ κόκκινα φασόλια (βρασμένα ή κονσέρβα)
χυμός ντομάτας ή 2 τριμμένες ντομάτες
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1-2 κουταλάκια chili σε σκόνη
1 κουταλάκι κύμινο
ρίγανη
αλάτι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε τον κιμά σε δυνατή φωτιά μέχρι να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Ρίχνουμε τη ντομάτα, λίγο ελαιόλαδο και λίγο νερό, μαζί με το chili, και τα υπόλοιπα μπαχαρικά, ανακατεύουμε καλά, έπειτα ρίχνουμε τα φασόλια και αφήνουμε να βράσει χαμηλώνοντας τη φωτιά, μέχρι να πιει τα υγρά του. Μπορείτε να το σερβίρετε πάνω σε μεξικάνικη τορτίγια, με ρύζι, γιαούρτι και πάπρικα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου