Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Σαλάτα ρόκα-μανιτάρια


Υλικά:

50ο γρ ρόκα
500 γρ φρέσκα μανιτάρια (ωμά, ψιλοκομμένα, χωρίς τα κοτσάνια)
καπνιστή μπριζόλα κομμένη σε κυβάκια ή ζουλιέν
παρμεζάνα ή τυρί pecorino (όχι τριμμένο, απλά κομμένο σε φλούδες)

Για το dressing:

2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
χυμός λεμονιού

* Δεν χρειάζεται αλάτι

2 σχόλια:

cook είπε...

σλουρπ...τρελλαινομαι για ροκα...την εχεις δοκιμασει με συκα και μπλε τυρι?

nosyparker είπε...

Όχι. Τρελλαίνομαι για μπλε τυρί, αλλά δε μου αρέσουν τα σύκα.