Υλικά: 50ο γρ ρόκα
500 γρ φρέσκα μανιτάρια (ωμά, ψιλοκομμένα, χωρίς τα κοτσάνια)
καπνιστή μπριζόλα κομμένη σε κυβάκια ή ζουλιέν
παρμεζάνα ή τυρί pecorino (όχι τριμμένο, απλά κομμένο σε φλούδες)
Για το dressing:2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
χυμός λεμονιού
* Δεν χρειάζεται αλάτι
2 σχόλια:
σλουρπ...τρελλαινομαι για ροκα...την εχεις δοκιμασει με συκα και μπλε τυρι?
Όχι. Τρελλαίνομαι για μπλε τυρί, αλλά δε μου αρέσουν τα σύκα.
Δημοσίευση σχολίου