Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Ψαρονέφρι με σάλτσα πιπεριάς


Υλικά:

2 φιλέτα ψαρονέφρι
σουσάμι
κύμινο
τζίντζερ
μαϊντανό
άνηθο
σέλινο
ελαιόλαδο




Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το κύμινο, το τζίντζερ και το σουσάμι και ανακατεύουμε να καλά να γίνει ομοιογενές μίγμα. Αλείψουμε το ψαρονέφρι με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το μίγμα μπαχαρικών απ' όλες τις πλευρές. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Περιχύνουμε με σάλτσα πιπεριάς, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Για πιο έντονη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο chili.


Δεν υπάρχουν σχόλια: