Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

Παγωμένη μους γιαούρτι-μπανάνα


Υλικά: (για 3 μέτρια μπολ)

2 κεσεδάκια γιαούρτι 2%
2 ώριμες μπανάνες

Εκτέλεση:

Κόβετε τις μπανάνες σε κομμάτια και τις χτυπάτε στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι. Βάζουμε τη μους στα μπολ και την αφήνουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες το πολύ. Πριν τη σερβίρουμε, στολίζουμε με κορν φλέηκς και ξύσμα κουβερτούρας, φρούτα, μπισκοτάκια ή ό,τι άλλο θέλουμε. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μπανάνα με φράουλες (4-5 για κάθε κεσεδάκι), ροδάκινο ή αχλάδι.

2 σχόλια:

Leigh-Cheri είπε...

Ουάου!
βλέπω, μετά από έναν σχεδόν μήνα, επέστρεψες δυναμικά! Εγώ είχα μείνει στο κοτόπουλο.
Αυτή τη μους γιαούρτι-μπανάνα θα την δοκιμάσω σίγουρα, πάντως! Πειράζει να της βάλω τρούφα?...

nosyparker είπε...

Ναι Φένια μου. Ήμουνα σε δίαιτα και δεν μαγείρευα και πολύ.

Βάλε τρούφα, ταιριάζει πολύ με τη μπανάνα.