Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

Μυδοπίλαφο


Υλικά:

500 γρ. μύδια
1 ποτήρι ρύζι
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
δυόσμος (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια (ολόκληρα) και τα σωτάρουμε σε λίγο λάδι. Προσθέτουμε το ρύζι να σωταριστεί κι αυτό λίγο, έπειτα προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό κι αλατοπιπερώνουμε. Τα μύδια τα ρίχνουμε 10 λεπτά πριν γίνει το ρύζι και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέστε δυόσμο στο σερβίρισμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: