Υλικά:
1-2 λουκάνικα Λευκάδος
4 αυγά
½ πιπεριά πράσινη
½ πιπεριά κίτρινη
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
½ κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
αλάτι – πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα λουκάνικα σε λεπτές ροδέλες.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τα λουκάνικα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, τις πιπεριές και το τυρί και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μείγμα στο τηγάνι. Κουνάμε το τηγάνι λίγο για να πάνε τα υλικά παντού και σιγοτηγανίζουμε.
Μόλις τα υλικά μας δέσουν, τα γυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου και τηγανίζουμε και από την άλλη πλευρά.
Ανοίγουμε ενα καλό ξερό κόκκινο κρασί και καλή όρεξη!!
1 σχόλιο:
Τώρα εγώ αυτό δεν το κατάλαβα.
Μας κάνεις πλάκα έτσι;
Αυτή είναι μια συνταγή ομελέτας με λουκάνικα στην οποία τα υλικά δεν είναι βιολογικά, άρα δεν είναι το πιάτο βιολογικό!
Λογικό;
Ωραία, και πιο κάτω είναι μια συνταγή όπου όλα είναι βιολογικά άρα δια της εις άτοπον επάγεται πως θα 'ναι βιολογικό και το τελικό αποτέλεσμα.
Μάλιστα! Αλλά κι εδώ έχουμε μια συνταγή για κεφτέδες. Που θα ήταν ακόμα βιολογικώτεροι αν ήταν τηγανισμένοι σε βιοκλιματικό σπίτι με κουζίνα φιλική στο περιβάλλον κι ελάχιστη κατανάλωση φυσικών πόρων για παραγωγή ενέργειας.
Σωστός!
Αλλά μας κάνεις πλάκα έτσι;
:-)
Δημοσίευση σχολίου