20 γαρίδες
½ ποτήρι κρασί κόκκινο
1 κουταλιά λιωμένο σκόρδο
λεμόνι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες μόνο στο σώμα, αφήνοντας κεφάλι και ουρά. Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρασί, μετά το λάδι και το λιωμένο σκόρδο. Σ’ αυτό τηγανίζουμε για λίγο μόνο τις γαρίδες. Σβήνουμε με λεμόνι και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. Το ζουμί που περίσσεψε το χτυπάμε στο μπλέντερ και περιχύνουμε τις γαρίδες.
2 σχόλια:
καλο μου φαινετε θα το δοκιμασω !!
Είναι εύκολη και γρήγορη. :-)
Δημοσίευση σχολίου