Υλικά:
- 1 κιλό πράσα
- 200 γρ. κεφαλοτύρι
- 1 αυγό
- 1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
- ½ φλιτζάνι αλεύρι
- διάφορα μυρωδικά
Εκτέλεση:
1. Τρίβουμε το κεφαλοτύρι στον τρίφτη.
2. Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες και τα ζεματίζουμε σε καυτό νερό για 10 λεπτά.
3. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
4. Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε.
* Μπορείτε να προσθέσετε και κιμά. Ταιριάζουν πολύ με σαλάτα ντομάτα. Αν δεν θέλουμε να τραβήξουν πολύ λάδι κατά το τηγάνισμα, μπορούμε να μην τους αλευρώσουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου