Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2009

Σοκολατάκια με μανταρίνι ή πορτοκάλι


Υλικά:


1 σοκολάτα υγείας (250 γρ.)
λίγη κρέμα γάλακτος
λικέρ
μανταρίνια ή πορτοκάλια

Εκτέλεση:

1. Παίρνουμε φετούλες μανταρίνι ή πορτοκάλι και τις ξεφλουδίζουμε πολύ προσεκτικά (να μείνει μόνο το εσωτερικό)
2. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος, καθώς και λίγο λικέρ της αρεσκείας μας.
3. Βουτάμε τις φέτες μανταρίνι ή πορτοκάλι στη σοκολάτα και τις αφήνουμε να στεγνώσουν σε μια λαδόκολα ή στα ειδικά χαρτάκια για σοκολατάκια (υπάρχουν και σε σχήμα μισοφέγγαρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: