Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Πολύχρωμη σαλάτα με ρόδι


Υλικά:

1/2 λάχανο

1 παντζάρι

2 καρότα

½ κούπα σέλινο

σπανάκι

μαρούλι

κρεμμυδάκι φρέσκο (όσο θέλουμε)

1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200 γρ. περίπου)

8-10 κάστανα βρασμένα

½ κούπα σταφίδες

3 λεμόνια

ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

ρόδι



Εκτέλεση:

Τρίβουμε το λάχανο, το παντζάρι (ωμό) και τα καρότα, ψιλοκόβουμε το σπανάκι, το μαρούλι, το κρεμμυδάκι και το σέλινο και στύβουμε τα λεμόνια. Αναμιγνύουμε τα λαχανικά, προσθέτουμε το λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, στο τέλος το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Κρατάμε τα σπόρια από το ρόδι για το στόλισμα.