Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2007

Χοιρινό με σταφίδες

Υλικά:
4 χοιρινές μπριζόλες
1 μικρό κρεμμύδι
1 φλιτζάνι σταφίδες
4 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι τοματοχυμό
2 κουταλιές κουκουνάρι (προαιρετικό)

Εκτέλεση:
1. Τρίβουμε το κρεμμύδι στον τρίφτη.
2. Βάζουμε το λάδι στη φωτιά και σωτάρουμε το κρεμμύδι και τις σταφίδες.
3. Σβήνουμε με τον τοματοχυμό και το ξύδι. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
4. Βάζουμε τις μπριζόλες σ' ένα ταψάκι. Περιχύνουμε με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.


Πηγή: Περιοδικό Vita, τεύχος Ιανουαρίου 2005



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mmmmm!
delicious.

Λία Π. είπε...

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν την ενδιαφέρουσα συνταγή;

nosy, γιατί σήμερα δεν έχουμε μουσική;

nosyparker είπε...

Λία, έχουμε μουσική, δες δεξιά στη sidebar. Απλώς έβγαλα το podcast.

kiki είπε...

Μοιάζουν (στη γέμιση τουλάχιστον) λίγο με τα κρητικά καλιτσούνια;. Εκείνα βέβαια δεν έχουν γαρύφαλλο. Νόστιμα ακούγονται!

brexians είπε...

nice and tasty
thelei ligo perissotero mageirema gia ta gousta mou alla itan geustiko !!
gia pes mas tin gnwmi sou?
http://eatingplanet.blogspot.com