Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2007

Ντομάτες γεμιστές με τόνο και γιαούρτι

Υλικά:
3 μεγάλες ντομάτες
1 κονσέρβα τόνο
2 Κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. κρέμα γάλακτος
1 πράσινη πιπεριά
1 αγγουράκι
λεμόνι
ελαιόλαδο
1 κουταλάκι νοστιμιά Maggie

Εκτέλεση:
1. Κόβουμε το καπάκι από τις ντομάτες και αφαιρούμε το εσωτερικό τους με κουτάλι.
2. Ψιλοκόβουμε καρεδάκια το αγγούρι, διαλύουμε τον τόνο και προσθέτουμε το γιαούρτι.
3. Ρίχνουμε την πιπεριά ψιλοκομμένη και την κρέμα γάλακτος.
4. Προσθέτουμε το εσωτερικό της ντομάτας και τη νοστιμιά Maggie και ανακατεύουμε.
5. Γεμίζουμε τις ντομάτες με αυτή τη γέμιση.
6. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Δε χρειάζονται ψήσιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: