Επειδή δε μου αρέσει καθόλου το σπανάκι μαγειρεμένο, ψάχνω τρόπους για να μπορώ να το τρώω σε σαλάτα. Σήμερα έφτιαξα μια σαλάτα πολύ απλή, αλλά πάρα πολύ νόστιμη. Είναι εύκολη και γρήγορη.
Ειδικά για εργένηδες!
Υλικά:
Σπανάκι
Μπέηκον (κομμάτι, όχι φέτες)
Κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα τριμμένη
Σουσάμι
Κρουτόν (προαιρετικά)
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το σπανάκι σε χοντρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το μπέηκον και το σωτάρουμε στο ελαιόλαδο. Αν έχουμε κρουτόν, τα σωτάρουμε μαζί με το μπέηκον. Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο σπανάκι και ανακατεύουμε.
Σημείωση: Ταιριάζει και με κόκκινο κρασάκι. :-)
4 σχόλια:
Ναι την ξέρω . Θα πρότεινα και λίγο καλαμπόκι μέσα , πάει υπέροχα .
Καλησπέρα !
A δεν παίζψ, είστε mindreader! Η συνταγή της υψηλής μαγειρικής για τις γαρίδες θα έχει σπανάκι, μαγειρεμένο...
Δε μου αρέσει μαγειρεμένο το σπανάκι καλέ! :p
Στείλτε μας link πάραυτα να το δούμε.
η συνταγή αυτή θέλει μια απλή αλλά τσαχπίνα βινεγκρέτ για να μπορέσει να την απογειώσει, ήτοι
λαδόξιδο με μουστάρδα χτυπημένα σε βαζάκι... αγαπημένη σαλάτα, ένα γεύμα από μόνη της και πάει τρελά με κρασάκι...και παρέα
χάρηκα πολύ που μου τη θυμήσατε, και τι υπέροχη μουσική...
Δημοσίευση σχολίου